• info@sterre-imagination.nl
  • 073-5038055

Diensten

Bedrijfsfotografie

Uw bedrijf in de spotlight! Dat wil toch iedere ondernemer, groot én klein? Wij maken dat voor u mogelijk. Uw visie, werkwijze, locatie, pand, uitstraling, personeel en kwaliteiten worden door ons professionele team op een perfect bij uw bedrijf passende manier in beeld gebracht. Dit past als een jas die u nooit meer uit wilt doen. Wij ‘verbeelden’ wat u wilt uitstralen.

Fotokunst / lijsten

Maak echt indruk en ‘kleed’ uw pand aan met een uniek fotokunstwerk! Sprekende foto’s op uw website is een eerste vereiste, maar vergeet u niet indruk te maken met uw bedrijfspand. Een waar kunstwerk in uw hal of op de gevel maakt niet alleen indruk, maar geeft ook een bepaalde uitstraling. Sterre Imagination kijkt wat het best bij uw bedrijf past om zo een waar kunstwerk van de foto’s te maken. Er zijn hiervoor vele mogelijkheden zoals afdrukken op acryl, dibond, aluminium, beton, of zelfs fotobehang! En wat dacht u van een foto met een sprekende omlijsting voor een sfeervolle entree. Onze lijstenmakerij heeft een assortiment van brede brocante lijsten tot strakke designlijsten.

Promotiemateriaal / huisstijl

Logo, visitekaartjes, flyers, briefpapier ook voor al uw promotiemateriaal kunt u bij ons terecht. Sterre Imagination helpt u graag om dit te maken.
We maken hiervoor foto’s en ontwerpen de passen bij uw bedrijf en de kracht die u wilt uitstralen. Ook het drukwerk kunt u gerust aan ons overlaten. Wij gaan tot waar uw verbeelding reiken kan.

Webdesign

Uw website is het grootste visitekaartje van uw bedrijf! Uw website is het eerst contact met uw (potentiele) klant. Wist u dat bezoekers binnen 3 seconden wegklikken als er alleen tekst op een homepage staat. Een mooie, sprekende foto zegt meer dan duizend woorden. Samen met onze deskundige partner verzorgen wij graag uw webdesign. Een nieuwe website, maar ook het optimaliseren van uw bestaande website behoort tot de mogelijkheden. Een eenvoudig CMS systeem zorgt ervoor dat u eventueel zelf uw website kunt onderhouden. Wilt u liever alle zorg uit handen geven dan kunt u ook kiezen voor een onderhoudscontract. Sterre Imagination denkt met u mee en verbeeld uw wensen.

Advies

Het opzetten van een eigen bedrijf is een spannende en drukke gebeurtenis. U heeft heel veel ideeën en plannen, maar nu nog de uitvoering. Sterre Imagination helpt u graag op weg met de opzet van uw bedrijf. In een persoonlijk gesprek kunnen we al uw ideeën betreffende huisstijl, promotiemateriaal en webdesign met de gewenste uitstraling op papier zetten. In onze GRATIS adviesgesprekken gaan wij samen met uw de gewenste uitstraling WERKELIJKHEID maken.


Ook voor de particuliere klant bieden wij fotoreportages aan in onze fotostudio SCHOOLFOTOGRAFIE * NEW BORN * FAMILIE/GEZIN * LIJSTEN * KAARTEN